Καλώς ήλθατε στο σχολείο μας!

logo3_1

…το σχολείο που νοιάζεται.

Σας προσφέρει μια μαγική διαδρομή στον κόσμο της Μάθησης!!!

Καλώς ήρθατε στο σχολείο μας!

«Το σχολείο μας προσφέρει μάθηση, μα κυρίως Παιδεία!»

 Σχολείο με ιστορία, με παράδοση, με αρχές, με αξίες, με οικογενειακή ιστορία… Ανθρώπινο Σχολείο.

  • Θετική, παιδαγωγική ατμόσφαιρα. Άνθρωποι που νοιάζονται. Άνθρωποι που έχουν φλόγα στην καρδιά, ενθουσιασμό και αφοσίωση στο έργο τους, που αγαπούν αυτό που κάνουν.

  • Ασφαλές, οικογενειακό, στοργικό κλίμα. Ένα περιβάλλον, που από μόνο του δημιουργεί ερεθίσματα, γιατί στα πρώτα χρόνια είναι που διαμορφώνεται η αντίληψη του ποιοτικού.

  • Στόχος του Σχολείου μας είναι να εμφυσήσει στο παιδί την αγάπη για τη μάθηση, την αυτοπειθαρχία και την αυτογνωσία.

  • Φιλοσοφία του είναι ο σεβασμός προς τις ανθρώπινες σχέσεις και η αμεσότητα της επικοινωνίας με τους ίδιους τους μαθητές, ώστε να καλύπτονται οι ξεχωριστές ανάγκες κάθε παιδιού και να ευνοείται η πνευματική, κοινωνική και καλλιτεχνική ανάπτυξή του…Ο μαθητής ενθαρρύνεται να θέσει υψηλούς στόχους για τον εαυτό του και έχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεται για να τους πετύχει…

Έτσι η μάθηση γίνεται εμπειρία συναρπαστική!

Είναι ένα σχολείο συνεργασίας Διευθυντή, διδασκόντων, διοικητικών υπαλλήλων, βοηθητικού προσωπικού μαθητών και γονέων, με κοινό χαρακτηριστικό το οικογενειακό πνεύμα και τον αλληλοσεβασμό όλων των συντελεστών.

Δημιουργεί συνθήκες αρμονικής συνύπαρξης και προσφέρει δυνατότητες ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών διευκολύνοντας τον διάλογο και την επικοινωνία.

Επιδιώκει να καθοδηγήσει τους μαθητές του, ώστε να γίνουνολοκληρωμένοι άνθρωποι, να πραγματοποιήσουν όσα επιδιώκουν στη ζωή τους. Καλλιεργεί πνεύμα προσφοράς, αλληλεγγύης και ευγενούς άμιλλας.

Όλοι οι μαθητές είναι ασφαλισμένοι από το Σχολείο για την περίπτωση ατυχήματος για χρονικό διάστημα που εκτείνεται από μία ώρα πριν την προσέλευση μέχρι μία ώρα μετά τη λήξη του Σχολείου.