Εγγραφές καθημερινά από 09:00 - 14:00

Το μέλλον του κόσμου ξεκινάει από το σχολείο

Αγαπημένοι Γονείς και Κηδεμόνες,

   Νέα σχολική χρονιά, αισιόδοξα οράματα, ευκταίοι στόχοι! Τα Εκπαιδευτήρια ΗΛΙΑΔΗ σας καλωσορίζουν με χαρά και με την ωραία προσδοκία της ευχάριστης και γόνιμης συνεργασίας ως συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες στην κοινή προσπάθεια να προσφέρουμε στους μαθητές ποιοτική και ουσιαστική μόρφωση και αγωγή.

   Ο εκπαιδευτικός χώρος του Σχολείου μας είναι πάντοτε ανοιχτός και φωτεινός στις καινούριες προκλήσεις, στις εμπνευσμένες δοκιμές, στις πλούσιες εμπειρίες. Επιδιώκει να εξελίσσεται, να προοδεύει, να αναπτύσσεται. Επιμένει στην ολόπλευρη καλλιέργεια του παιδιού ως ανθρώπου που μεγαλώνει όμορφα και σωστά, για να γίνει ένας σπουδαίος συνάνθρωπος, ένας υπεύθυνος και δημιουργικός ενήλικος.

   Σας ευχαριστούμε που μας έχετε εμπιστευτεί ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει στη ζωή σας. Έχουμε τη γνώση, τη βούληση, την επιθυμία, το χρέος, την πίστη να τιμούμε τις αξίες που υπηρετούν τα Εκπαιδευτήρια ΗΛΙΑΔΗ 59 χρόνια σήμερα.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους μας!

 

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΗΛΙΑΔΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ...

facebook   YouTube icon   instagram icon 1

logo paramythoupolis

Facebook

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. More details…