Εγγραφές καθημερινά από 09:00 - 14:00

Αποχαιρετιστήριο πάρτι ΣΤ΄ τάξης

   «Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ!...»  (Oδυσσέας Ελύτης)

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στη δροσερή αυλή του Σχολείου, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης.

Οι απόφοιτοι συναντήθηκαν όλοι μαζί μετά από τρεις μήνες για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσής τους.

Η εορταστική εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό που απηύθυναν από τη Διεύθυνση του Σχολείου η κ. Χρυσούλα Ηλιάδου, η δασκάλα τους και Διευθύντρια κ. Λένα Ζερβού και εκ μέρους των γονέων η κ. Τένη Περδικούρη-Μπούτση.

Στη συνέχεια οι μαθητές παρουσίασαν δρώμενο με θέμα τις σχολικές τους αναμνήσεις.

Μοιράστηκαν αναμνήσεις, αφηγήθηκαν ξεχωριστά γεγονότα, τραγούδησαν τα τραγούδια που τους έμαθε η μουσικός τους κ. Θεώνη Μούλτου και χόρεψαν με χορογραφίες που έμαθαν με τη γυμνάστριά μας κ. Έρση Πάλλα.

Θυμήθηκαν με τη βοήθεια φωτογραφικού υλικού στιγμές της σχολικής τους ζωής.

Παρέα μαζί τους οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αναδρομή της εξάχρονης ή και επτάχρονης πορείας των παιδιών τους μέσα από το φωτογραφικό υλικό που επιμελήθηκε η κ. Λιούλη Λίτσα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορούς από όλους τους μαθητές.

Η συγκινησιακή φόρτιση είναι πάντα μεγάλη, τα γέλια και η χαρά που έφεραν οι αφηγήσεις των αναμνήσεων της εξάχρονης πορείας τους στο Δημοτικό διαδέχθηκαν τα δάκρυα και το άγχος που φέρνει ο αποχωρισμός από τον γνωστό και αγαπημένο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Εκείνα τα μικρά πρωτάκια του 2014 μεγάλωσαν κα ανησυχούν, αναπολούν ήδη τη ζεστή φωλιά του Δημοτικού που τους έδωσε τόσα σημαντικά εφόδια… «Φοβούνται» ότι θα χάσουν φίλους – κολλητούς…. Αναρωτιούνται – «θα μας αγαπούν οι καθηγητές όπως οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού, που ήταν μέχρι τώρα σαν το σπίτι μας;»

Όλες οι δασκάλες και οι δάσκαλοι, ιδιαίτερα συγκινημένοι αποχαιρέτησαν τα παιδιά που τα είδαν να μεγαλώνουν, να αλλάζουν, να ομορφαίνουν και τους υποσχέθηκαν ότι θα τα στηρίζουν πάντα.

«Γιατί ο καλός Εκπαιδευτικός και το Καλό Σχολείο, θυμάται πάντα τα παιδάκια που μεγάλωσαν στα χέρια του και πάντα περιμένει να ακούσει τα καλά τους νέα!» Ένα τέτοιο σχολείο είναι και το σχολείο μας. Οδηγεί στο Γυμνάσιο καταρτισμένους μαθητές που επανέρχονται στο γραφείο μας, φοιτητές πια, για να μοιραστούμε τη χαρά τους…

Έτσι και σεις αγαπημένα Εκτάκια όταν μπορείτε από το Γυμνάσιο ή και αργότερα, από το Λύκειο, πάντα θα επισκέπτεστε την πρώτη σημαντική βαθμίδα εκπαίδευσής σας, το Δημοτικό.

«Γιατί ΟΛΑ τα Εκτάκια ήταν κάποτε Πρωτάκια

 

Η Διεύθυνση

Οι Δασκάλες και οι Δάσκαλοι του Σχολείου μας

Εύχονται στους αποφοίτους μας

Καλή  Πρόοδο στο Γυμνάσιο!

Διαφάνεια2

                                               

Διαφάνεια3

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ...

facebook   YouTube icon

logo paramythoupolis

Facebook

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. More details…