Έφτασε λοιπόν το Καλοκαίρι,

Αγαπημένα παιδιά του παιδικού μας Σταθμού η φετινή χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ήταν μια χρονιά διαφορετική, δύσκολη αλλά και τόσο εποικοδομητική. Η αγάπη μας και η αγάπη σας για τον Παιδικό μας Σταθμό, βρήκε τον τρόπο να έρθουμε πιο κοντά και να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και τα καταφέραμε μαζί!
Τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε το Καλοκαίρι σας. Χαρείτε τις ομορφιές του χρυσού ήλιου και της γαλάζιας θάλασσας. Γεμίστε τα μάτια σας με εικόνες φωτός που θα κρατήσετε για πάντα στην καρδιά σας, σαν πολύτιμο φυλαχτό.
Από τον Σεπτέμβρη θα χαράξουμε νέα πορεία και θα περπατήσουμε σε νέους δρόμους χαράς, παιχνιδιού και γνώσης με κάποιους από εσάς. Οι υπόλοιποι είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας για νέες περιπέτειες και γνώσεις.
Σας ευχόμαστε τα καλύτερα στο καινούργιο σας σχολείο και να θυμάστε ότι η αγκαλιά μας θα είναι πάντα ανοιχτή για εσάς. Γιατί σ’ αυτόν τον κόσμο που όλο στενεύει ο καθένας μας χρειάζεται συνοδοιπόρους για το ταξίδι της ζωής.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους !
Η Διεύθυνση και οι Δασκάλες του Παιδικού Σταθμού,
«Η Παραμυθούπολη του νησιού μας»

image

Μια φορά κι έναν καιρό...

στον δικό μας τον καιρό... άνοιξε στο νησί μας, μια μεγάλη Αγκαλιά για να δεχτεί μικρά – μικρά παιδιά! Μια αγκαλιά που να εμπνέει σιγουριά, να κρατάει αρώματα από τη μαμά, να δώσει το πρώτο μεγάλο βήμα έξω από την αγκαλιά της οικογένειας το «μετέωρο βήμα» ενός μαθητευόμενου ακροβάτη! Οι μεγάλοι το ονομάζουν σχολείο, εμείς το ονομάζουμε Παραμυθούπολη του νησιού...
Με την εμπειρία και τις γνώσεις των Εκπαιδευτηρίων ΗΛΙΑΔΗ
Μαζί βάζουμε τις σωστές βάσεις για να χτίσουν το μέλλον τους.

ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ

Δράσεις

Δράσεις

Επισκέψεις

Επισκέψεις

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Βιβλιοπροτάσεις

Βιβλιοπροτάσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 07:30-16:00

Διεύθυνση

Ν. Μπερή 14Β, Σαλαμίνα

Ώρες Επικοινωνίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 – 14:00
Απογεύματα κατόπιν ραντεβού

Τηλέφωνο & Email

Τηλέφωνο–Fax: 2104657906
Κινητό: 6984133696
paramythoupoli@outlook.com

Πληροφορίες

Ο παιδικός σταθμός «Η Παραμυθούπολη του νησιού» λειτουργεί ως μία διαδοχική και παιδαγωγική ενότητα των Εκπαιδευτηρίων ΗΛΙΑΔΗ, που λειτουργεί σε διαφορετικό κτίριο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΗΛΙΑΔΗ

Login Area

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website