ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

ιστορια                                           

Ο Παιδικός Σταθμός «Η Παραμυθούπολη του νησιού» λειτουργεί ως μία διαδοχική και παιδαγωγική ενότητα των Εκπαιδευτηρίων ΗΛΙΑΔΗ, που λειτουργεί σε διαφορετικό κτίριο.

Αναφέρεται στα παραμύθια που είναι στα όνειρα των παιδιών και όνειρο κάθε παιδιού είναι ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών. Έτσι, κάναμε πραγματικότητα το όνειρο, δημιουργώντας την «Παραμυθούπολη του νησιού» που από τον Σεπτέμβριο του 2013 υποδέχεται με μια μεγάλη αγκαλιά παιδιά ηλικίας 2,5 έως 4 ετών.
Με οδηγό την πολύχρονη εμπειρία των Εκπαιδευτηρίων ΗΛΙΑΔΗ, σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι ανακάλυψης στον μαγικό κόσμο της γνώσης και του παιχνιδιού, όπου το κάθε παιδί θα νιώθει ευτυχισμένο μέσα σ’ ένα κλίμα οικογενειακό και ασφαλές.
Λειτουργούμε μ’ ένα εξελισσόμενο πρόγραμμα, βασισμένο στις σύγχρονες παιδαγωγικές έρευνες.
Στόχος μας είναι να κάνουμε το χώρο του Παιδικού Σταθμού μια συνέχεια του σπιτιού σας και να νιώσουν τα παιδιά σας ότι κοντά μας τα περιμένει πάντα «μια ανοιχτή αγκαλιά».

Πληροφορίες

Ο παιδικός σταθμός «Η Παραμυθούπολη του νησιού» λειτουργεί ως μία διαδοχική και παιδαγωγική ενότητα των Εκπαιδευτηρίων ΗΛΙΑΔΗ, που λειτουργεί σε διαφορετικό κτίριο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΗΛΙΑΔΗ

Login Area

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website